Aanpassingen vanwege de lockdown

Kerst voor Elkaar gaat dóór!

We waren ons al bewust van de noodzaak in deze tijd mensen een hart onder de riem te steken. Maar nu is dat éxtra hard nodig!
Kerst voor Elkaar splitst de actie in twee delen.Deel 1: rond de Feestdagen

Voor de kerst ontvangen de bewoners van zorginstellingen en zij die individueel aangemeld zijnde beloofde kerstkaart, met daarin naast een persoonlijke boodschap, ook een link naar een aangepast concert.
In dit mini-concertje met mooie kerstmuziek zijn ook de videoboodschappen die wij hebben ontvangen verwerkt. Iedere instelling en groep krijgt een eigen link, om zo ook de voor een bestemde boodschappen te kunnen bekijken.

Deel 2: na de lockdown

Na de jaarwisseling (en tegen het einde van de lockdown) gaan wij het echte concert alsnog opnemen, nu niet meer als kerstconcert uiteraard 😉
Voor dit concert is er opnieuw gelegenheid videoboodschappen in te zenden. Dit kan in ieder geval tot en met 19 januari.

Ook kunnen dan de pakketjes ingepakt en bezorgd worden. Zo maken we de mensen twee keer blij met muziek en een attentie.

Aanmelden blijft mogelijk!

Nu we een deel van onze actie uit moeten stellen, blijven we de mogelijkheid bieden om aan te melden. Zowel individueel, als een zorginstelling of groep.

Aanmeldingen tot en met maandag 21 december kunnen nog mee doen met deel 1 van Kerst voor Elkaar (de kaart en het mini-concert met videoboodschappen). Uiteraardzijn deze aanmeldingen ook meteen geregistreerd voor deel 2 van de actie.

Aanmelding tussen 21 en 24 december kunnen wel de link van het mini-concert ontvangen, maar zijn te laat voor de kaart en de videoboodschap.

Zij zijn, net als aanmeldingen van na 24 december, ook aangemeld voor deel 2 van Kerst voor elkaar: het grote concert, met opnieuw de mogelijkheid  voor videoboodschappen, en het pakketje.

Aanmelden is in ieder geval mogelijk tot en met 19 januari 2021.