Het pakketje van Kerst voor Elkaar

1700 mensen kregen een pakketje!

In de weken voor Pasen mochten we maar liefst 1700 mensen blij maken met een pakketje van Kerst voor Elkaar. 
Deze mensen zijn aangemeld door iemand die hen een warm hart toedraagt, of door een organisatie of zorginstelling waar zij bekend zijn.
De reden? Gewoon even laten weten dat er aan je gedacht wordt en u/jou de kans geven te lkijken en luisteren naar een mooi online concert.

Hieronder vind je alle info over de kaarten, de pakketjes en hoe dit alles tot stand is gekomen.

De inhoud van de pakketjes...

In de pakketjes zitten producten van Veenendaalse ondernemers die door de coronacrisis getroffen zijn. Kerst voor Elkaar heeft geld ingezameld om deze ondernemers een goede prijs voor hun product te kunnen geven, zo is dit project ook voor hen een (klein) steuntje in de rug in deze moeilijke tijd.

Het zakje met kerstkaarten herinnert eraan dat dit project eerst in december uitgevoerd zou worden. Hoe mooi zou het zijn deze kaarten komende feestdagen te versturen naar iemand die een hart onder de riem kan gebruiken! De kaarten zijn, evenals de persoonlijke handgeschreven kaart, speciaal voor dit project ontworpen door orkestlid Kaja Majoor. 

 

In ieder pakketje zit ook een mini-cactus. Deze hebben we gekregen van kwekerij Novicactus uit Poeldijk!

Naast de producten zit er een kaartje met info over dit project en een programma  van het Voorjaarsconcert in het doosje. Dit is een overzicht van de muziekstukken tijdens het concert te horen zullen zijn. 

Dan nog de flyer van Netwerk voor Jou, een van de organisaties die Kerst voor Elkaar in praktische zin enorm geholpen heeft. Wie weet wilt u, wil jij van de diensten van dit Netwerk gebruik maken of je aanmelden als vrijwilliger. Voel je vrij!

De handgeschreven kaart...

Leerlingen van het Ichthus College uit Veenendaal schreven speciaal voor u/ jou een tekst op de kaart die u/jij bij het pakketje ontving.
(De leerlingen schreven vanuit hun hart een groet op de kaart die bij hun levensvisie past. We hopen dat u/jij deze groet kunt waarderen, ook als die misschien niet strookt met uw/jouw levensbeschouwing.)

Kerst voor Elkaar is een initiatief zonder levensbeschouwelijke overtuiging, het is er simpelweg voor iedereen die in deze vreemde tijden een extraatje verdient of kan gebruiken.

Ingepakt door....

De Pakketjes
Leerlingen van Het Laadperron pakten de 1700 pakketjes voor ons in. Op deze speciale locatie van Het Perron leren deze jonge mensen de wereld van de logistiek kennen. Ook hier weer een fatastische win-win-situatie: een grote klus die hier al lerend uitgevoerd werd. En als kers op de taart bracht Het Laadperron ook nog alle pakketjes naar de zorginstellingen!

De zakjes met kaarten en de mini-cacti
Deelnemers van Ups&Downies zijn wekenlang bezig geweest met het inpakken van de kerstkaarten. De setjes van drie verschillende kaarten  werden zorgvuldig in de daarvoor bestemde zakjes gedaan. 
Daarnaast hebben deze mensen ook een groot deel van de mini-cacti in de bekertjes verpakt!

Bezorgd bij u/jou aan de deur...

Een grote groep vrijwilligers heeft de bezorging van de pakketjes die niet naar de zorginstellingen gingen, verzorgd.
Deze vrijwilligers zijn voor u/jou op pad gegaan om de laatste stap in het pakketjes-proces te volbrengen: ons pakketje afleveren aan de ontvanger!
We hopen dat u/je er blij mee bent en wensen u/jou veel plezier met de inhoud van het pakketje en vooral ook met het online concert!

Als dank iets terug doen voor Kerst voor Elkaar?
Dat kan door een (kleine) donatie te geven via de doneerknop. We zijn er heel blij mee! 

Bedrag €*